Υπηρεσίες


  • Σχεδιασμός

Έρευνα, ιδέα, σχεδιασμός και εφαρμογή είναι τα 4 βήματα τα οποία ακολουθεί το τμήμα σχεδιασμού μας ώστε να προσεγγίζει με ακρίβεια κάθε απαίτηση στη διάρκεια μιας συνεργασίας.

 

  • Σήμανση εσωτερικών χώρων

Η κίνηση επισκεπτών μέσα σε μεγάλα κτίρια, απαιτεί μια ξεκάθαρη και προσεκτικά σχεδιασμένη προσδιοριστική και κατευθυντήρια σήμανση, η οποία να συνδυάζεται με την αρχιτεκτονική του κτιρίου και τον γύρω περιβάλλοντα χώρο. Η εταιρία μας, διαθέτοντας ευέλικτα συστήματα αρχιτεκτονικής σήμανσης καθώς και πλήθος εξαρτημάτων στήριξης επιγραφών, μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε έργο παρουσιαστεί στην Ελληνική Επικράτεια. Στο site μας θα βρείτε εξειδικευμένα συστήματα σήμανσης τοίχου & οροφής, πλήθος αποστάτων και στηριγμάτων επιγραφών, πυλώνες δαπέδου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου & stand για ηλεκτρονική σήμανση.

 

  • Διαμόρφωση plexiglass

Το plexiglass ως πρώτη ύλη προσδίδει σχήμα & λάμψη σε μια ποικιλία αντικειμένων και χάρις στη λειτουργικότητα και τις χρωματικές επιλογές του είναι εύκολα προσαρμόσιμο. Stands για αφίσες, έντυπα και προϊόντα, podium ομιλίας και κάλπες είναι μερικές από τις κατασκευές μας.

 

  • Ειδικές κατασκευές

Η εταιρία μας διαθέτοντας τμήματα σχεδιασμού και συναρμολόγησης και έμπειρους συνεργάτες στον τομέα της παραγωγής αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές για προβολή προϊόντων σε σημεία πώλησης.

 

  • Τοποθέτηση & service

Στην προσπάθεια μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον πελάτη μας, διαθέτουμε εξειδικευμένο εσωτερικό συνεργείο τοποθέτησης ικανό να ανταπεξέλθει στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες. Επίσης αναλαμβάνουμε το after sales service για όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας. Τέλος, μέσα από ένα δίκτυο έμπειρων συνεργατών μπορούμε να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε εργασία παρουσιαστεί στην Ελληνική Επικράτεια.